Wie ben ik?

Afdeling onderbezet? Een groot aantal vacatures? Een zieke medewerker? Het is een extra last op de schouders van de HR-afdeling. Logisch dat je een beroep wilt doen op een interim recruiter. En niet zomaar één, je zoekt iemand die resultaat levert. Iemand met een snelle inzetbaarheid en minimale inwerktijd, verstand van zaken en oog voor talent. Een interim recruiter zoals ik dus.

Aangenaam: Dino Dzankovic

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Dino Dzankovic. Vanaf 1997 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Mijn missie? Organisaties versterken bij het vinden van de beste kandidaten voor vacatures. Door mijn jarenlange ervaring als interim recruiter ken ik de arbeidsmarkt en weet ik alles van searchen en sourcen. Ik kan bouwen op mijn netwerk én ga dus proactief op zoek naar passende kandidaten. Maar sollicitanten moeten een organisatie ook zelf kunnen vinden. Daarom focus ik op online vindbaarheid door slimme inzet van social media recruitment. Niet geheel onbelangrijk: ik help werkgevers enthousiast en professioneel mét resultaat.

Precies de juiste kandidaat

Als interim recruiter kan ik verschil maken in de quality of hire. Het gaat namelijk niet zomaar om de beste keuze uit talloze sollicitanten. Het gaat om die ene persoon met het juiste talent, een kandidaat die past in de functie en in het bedrijf. Elke organisatie heeft een eigen definitie voor talent. Het is een verzameling van eigenschappen, vaardigheden en competenties, die passen bij de cultuur en de identiteit van een organisatie. De kunst is een talentvolle kandidaat te vinden die zich waarmaakt. Daar steek ik graag tijd en aandacht in. Mijn toegevoegde waarde als interim recruiter? Ik vind de juiste persoon voor de job én ik reduceer het aantal bad hires. Ik ga voor quality of hire.

Meer dan een recruitmentproces

Je kunt als organisatie wel willen dat die ene getalenteerde kandidaat de openstaande functie vervult. Maar het mes snijdt aan twee kanten: de sollicitant moet dat zelf ook willen. Een goed werkgeversimago speelt een belangrijke rol. Als interim recruiter zorg ik voor een positieve candidate experience. De totale ervaring die een sollicitant opdoet tijdens het sollicitatieproces. Van de vacature en het eerste contact tot eventuele indiensttreding. Ook als een sollicitant de functie niet krijgt, wil je een positieve indruk achterlaten. Iedere kandidaat wil serieus genomen worden en dat doe ik. Duidelijke communicatie en een positieve benadering maken het recruitmentproces tot een succes.

Een ervaren interim recruiter

Ondertussen heb ik er de nodige vlieguren op zitten in interim recruitment. En mijn trackrecord, daar ben ik trots op. Als interim recruiter werkte ik bij onder andere:

  • Rijkswaterstaat
  • Emerson
  • ABN AMRO
  • DTG
  • E-people
  • Bayer
  • Finders Arbeidsmarktcommunicatie

 

Smaakt deze info naar meer? Laten we dan een lunch inplannen. Er moet toch gegeten worden, nietwaar?