Emerson – 22 maanden

it / marcom / sales / techniek

Emerson Process Management is wereldwijd marktleider op het gebied van procesautomatisering.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het inrichten van een Recruitmentproces en het aantrekken van professionals voor de organisatie. Daarnaast speelde ik een coördinerende rol met betrekking tot de interne sollicitaties..

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Omdat Emerson niet van plan is een recruiter aan te nemen, wilde men een zo efficiënt mogelijk recruitmentproces voor afdeling HR. Los van het bedenken van een efficiënt proces, was het van belang om draagvlak te creëren voor dit proces bij de lijn, omdat men gewend was om het zelf te doen. Daarnaast als Interim Recruiter verantwoordelijk voor het aantrekken van professionals binnen de procesautomatisering (zowel vaste medewerkers als contractors) door middel van het gebruik van Social Media en door middel van het vergaren, managen en opbouwen van een goede relatie met leveranciers.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Het recruitmentproces ingericht en geïmplementeerd, 70+ vacatures ingevuld (Commerciële, Technische, en IT functies), goede preferred suppliers aangesloten bij de organisatie en duidelijke afspraken gemaakt.

Bezoek Emerson →