Rijkswaterstaat – 27 maanden

techniek
DOEL – INTERIM RECRUITER

Als interim recruiter trok ik professionals aan om voornamelijk technische vacatures in te vullen voor de diensten ‘Grote Projecten en Onderhoud’, ‘Programma’s Projecten en Onderhoud’ en de regio’s NN, WNN en WNZ. Met oog voor kwaliteit en efficiency pak ik hiervoor het totale recruitment- proces op.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Los van de reguliere werkzaamheden, het invullen van de vacatures die binnen mijn verantwoordelijkheid vielen, heb ik mij bezig gehouden met 3 grootschalige wervingsprojecten.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Bij aanvang verantwoordelijk geweest voor alle vacatures bij “GPO”, om vervolgens mijn bijdrage te leveren aan de transitie naar domeingericht werven. Technische vacatures binnen 5 diensten (landelijk/regionaal) was mijn gebied. Ruim 150 vacatures ingevuld, waaronder onder andere Adviseurs (WTB, E, IA, inkoop, Planning, Financieel en Risico), Projectmanagers, Technisch Managers, Contractmanagers, Managers Projectbeheersing en Assetmanagers. Maar ook bijvoorbeeld HR adviseurs, communicatieadviseurs, controllers, finan- cieel specialisten en managementondersteuners.

Bezoek Rijkswaterstaat →