Category: it

13
sep

Rabobank

DOEL – INTERIM RECRUITER

Als interim recruiter trek ik professionals aan om vIT vacatures in te vullen voor de onderdelen First Line Risk en Risk & Finance. Met oog voor kwaliteit en efficiency pak ik hiervoor het totale recruitment- proces op.

11
sep

ABN AMRO – 7 maanden

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter is het aantrekken van professionals voor ABN AMRO IT TOPS organisatie. Dit kunnen zowel interne als externe professionals zijn.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Vanwege een reorganisatie en verandering van de functie (inhoudelijk en benodigde competenties), ontstonden er 130+ vacatures voor Application Maintenance Specialits en Experts. Ik was volledig verantwoordelijk voor de coördinatie van het project, het managen van de business en het invullen van de vacatures

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Alle 130+ vacatures ingevuld binnen 7 maanden. Voor dit project was een periode van 12 maanden uitgetrokken.

Bezoek ABN AMRO →

11
sep

Achmea – 4 maanden

Een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het aantrekken van professionals voor de diverse Achmea divisies en organisaties; “project stuwmeer”. Dit konden zowel interne als externe professionals zijn.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

De recruiters hadden gezamenlijk 33 vacatures die enorm drukten op hun vacatureload. Door deze vacatures was het voor hen in mindere mate mogelijk om alle managers de juiste aandacht te geven. Daarnaast hield men onvoldoende tijd over om zich bezig te houden met doelgroepgericht werven. Dit waren complexe vacatures die langer dan drie maanden open stonden. Mijn opdracht hield concreet in, deze vacatures invullen binnen 4 maanden of deze sluiten aan het einde van het j

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

29 vacatures ingevuld, 4 vacatures gesloten

Bezoek Achmea →

11
sep

Bayer – 12 maanden

Een wereldspeler op het gebied van gezondheidszorg en landbouw.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het aantrekken van professionals voor de healthcare, cropscience en materialscience afdelingen bij Bayer. Dit konden zowel interne als externe professionals zijn.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

De toenemende werkzaamheden van de HR Businesspartners, maakte dat men niet de juiste aandacht kon geven aan de werving. Hiervoor werd ik aangetrokken. Belangrijk was het aantrekken van de juiste professionals, het borgen van het recruitmentproces binnen de organisatie en om de inzet van de werving- en selectiebureaus te beperken

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

De HR Businesspartners volledig ontlast mbt de werving van kandidaten, contacten met werving en selectiebureaus en coördinatie van de interviews, het recruitmentproces geborgd binnen de organisatie, 50+ vacatures ingevuld (MarCom, Sales, Farma, Finance, IT), inzet van W&S bureaus verminderd (3 kandidaten)

Bezoek Bayer →

11
sep

ABN AMRO – 21 maanden

Een van de grootste Nederlandse banken.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het aantrekken van professionals voor de Retail en Private Banking tak van de bank. Dit konden zowel interne als externe professionals zijn.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Vanwege een enorme toename aan vacatures werd een deel van de portefeuille van een recruiter aan mij gegeven. Ik werd verantwoordelijk voor alle dochterondernemingen van ABN AMRO. Niet veel later werden hier de hoofdkantoor functies en de rollen binnen de bankkantoren aan toegevoegd. Ook was ik als Interim Recruiter betrokken bij het LEAN inrichten van de recruitment afdeling dmv Customer Excellence

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Bijgedragen aan een LEAN recruitment afdeling, 120+ vacatures ingevuld (MarCom, Finance, Retail, functieniveau 9 en hoger)

Bezoek ABN AMRO →

11
sep

DTG – 6 maanden

DTG is het leidende online mediabedrijf van Nederland, met 160.000 klanten.

DOEL -INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het inrichten van een Recruitmentproces en het aantrekken van professionals voor de organisatie. Daarnaast speelde ik een coördinerende rol met betrekking tot de interne sollicitaties

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Vanwege een onderbezetting op de Recruitmentafdeling en de behoefte om de werving anders in te zetten, was het zaak om het Recruitmentproces anders in te richten. Ook was ik aangesloten bij de arbeidsmarktcommunicatie en het inrichten van de nieuwe werkenbij website. Daarnaast was mijn focus als Interim Recruiter het aantrekken van Sales en Marketing professionals binnen de organisatie.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Het recruitmentproces ingericht en geïmplementeerd, 35+ vacatures ingevuld (Accountmanagers Binnen -en Buitendienst, Accountmanagers Major Accounts, Salesmanagers/Teamleiders, Campaign Managers, Online Marketeers)

Bezoek DTG →

11
sep

Emerson – 22 maanden

Emerson Process Management is wereldwijd marktleider op het gebied van procesautomatisering.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het inrichten van een Recruitmentproces en het aantrekken van professionals voor de organisatie. Daarnaast speelde ik een coördinerende rol met betrekking tot de interne sollicitaties..

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Omdat Emerson niet van plan is een recruiter aan te nemen, wilde men een zo efficiënt mogelijk recruitmentproces voor afdeling HR. Los van het bedenken van een efficiënt proces, was het van belang om draagvlak te creëren voor dit proces bij de lijn, omdat men gewend was om het zelf te doen. Daarnaast als Interim Recruiter verantwoordelijk voor het aantrekken van professionals binnen de procesautomatisering (zowel vaste medewerkers als contractors) door middel van het gebruik van Social Media en door middel van het vergaren, managen en opbouwen van een goede relatie met leveranciers.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Het recruitmentproces ingericht en geïmplementeerd, 70+ vacatures ingevuld (Commerciële, Technische, en IT functies), goede preferred suppliers aangesloten bij de organisatie en duidelijke afspraken gemaakt.

Bezoek Emerson →

11
sep

e-people

Werving en selectie in ICT, internet en e-commerce.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van de diverse opdrachten als Interim Recruiter was het aantrekken van professionals voor de diverse klanten van e-people binnen ICT, internet en e-commerce.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Het op opdrachtbasis zoeken en vinden van diverse professionals middels inzet van LinkedIn en Google search.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Diverse goede kandidaten gevonden voor de openstaande vacatures bij de opdrachtgevers.

Bezoek e-people →