Category: klantenservice

11
sep

DTG – 6 maanden

DTG is het leidende online mediabedrijf van Nederland, met 160.000 klanten.

DOEL -INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het inrichten van een Recruitmentproces en het aantrekken van professionals voor de organisatie. Daarnaast speelde ik een coördinerende rol met betrekking tot de interne sollicitaties

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Vanwege een onderbezetting op de Recruitmentafdeling en de behoefte om de werving anders in te zetten, was het zaak om het Recruitmentproces anders in te richten. Ook was ik aangesloten bij de arbeidsmarktcommunicatie en het inrichten van de nieuwe werkenbij website. Daarnaast was mijn focus als Interim Recruiter het aantrekken van Sales en Marketing professionals binnen de organisatie.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Het recruitmentproces ingericht en geïmplementeerd, 35+ vacatures ingevuld (Accountmanagers Binnen -en Buitendienst, Accountmanagers Major Accounts, Salesmanagers/Teamleiders, Campaign Managers, Online Marketeers)

Bezoek DTG →

11
sep

ING – 13 maanden

Een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine

DOEL – INTERIM RECRUITER / POOLMANAGER

Het doel was het op –en afbouwen van afdeling Call Beleggen in verband met de verhuizing van alle callcenter afdelingen.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Het aannemen en dagelijks aansturen van medewerkers, terugdringen van ziekteverzuim en verloop, vergroten van commerciële resultaten en verbeteren van processen.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

40 medewerkers aangenomen, ziekteverzuim teruggedrongen naar 1,4%, verloop voornamelijk teruggedrongen naar gewenst verloop.

Bezoek ING →