Category: techniek

31
dec

Rijkswaterstaat – 27 maanden

DOEL – INTERIM RECRUITER

Als interim recruiter trok ik professionals aan om voornamelijk technische vacatures in te vullen voor de diensten ‘Grote Projecten en Onderhoud’, ‘Programma’s Projecten en Onderhoud’ en de regio’s NN, WNN en WNZ. Met oog voor kwaliteit en efficiency pak ik hiervoor het totale recruitment- proces op.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Los van de reguliere werkzaamheden, het invullen van de vacatures die binnen mijn verantwoordelijkheid vielen, heb ik mij bezig gehouden met 3 grootschalige wervingsprojecten.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Bij aanvang verantwoordelijk geweest voor alle vacatures bij “GPO”, om vervolgens mijn bijdrage te leveren aan de transitie naar domeingericht werven. Technische vacatures binnen 5 diensten (landelijk/regionaal) was mijn gebied. Ruim 150 vacatures ingevuld, waaronder onder andere Adviseurs (WTB, E, IA, inkoop, Planning, Financieel en Risico), Projectmanagers, Technisch Managers, Contractmanagers, Managers Projectbeheersing en Assetmanagers. Maar ook bijvoorbeeld HR adviseurs, communicatieadviseurs, controllers, finan- cieel specialisten en managementondersteuners.

Bezoek Rijkswaterstaat →

11
sep

Emerson – 22 maanden

Emerson Process Management is wereldwijd marktleider op het gebied van procesautomatisering.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van mijn opdracht als Interim Recruiter was het inrichten van een Recruitmentproces en het aantrekken van professionals voor de organisatie. Daarnaast speelde ik een coördinerende rol met betrekking tot de interne sollicitaties..

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Omdat Emerson niet van plan is een recruiter aan te nemen, wilde men een zo efficiënt mogelijk recruitmentproces voor afdeling HR. Los van het bedenken van een efficiënt proces, was het van belang om draagvlak te creëren voor dit proces bij de lijn, omdat men gewend was om het zelf te doen. Daarnaast als Interim Recruiter verantwoordelijk voor het aantrekken van professionals binnen de procesautomatisering (zowel vaste medewerkers als contractors) door middel van het gebruik van Social Media en door middel van het vergaren, managen en opbouwen van een goede relatie met leveranciers.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Het recruitmentproces ingericht en geïmplementeerd, 70+ vacatures ingevuld (Commerciële, Technische, en IT functies), goede preferred suppliers aangesloten bij de organisatie en duidelijke afspraken gemaakt.

Bezoek Emerson →

11
sep

e-people

Werving en selectie in ICT, internet en e-commerce.

DOEL – INTERIM RECRUITER

Het doel van de diverse opdrachten als Interim Recruiter was het aantrekken van professionals voor de diverse klanten van e-people binnen ICT, internet en e-commerce.

WERKZAAMHEDEN – INTERIM RECRUITER

Het op opdrachtbasis zoeken en vinden van diverse professionals middels inzet van LinkedIn en Google search.

RESULTATEN – INTERIM RECRUITER

Diverse goede kandidaten gevonden voor de openstaande vacatures bij de opdrachtgevers.

Bezoek e-people →